Mācību ekskursijas sagatavošanas grupas bērniem

 Sagatavošanas grupas "Bitītes" un "Taurenīši"jūnija sākumā devās mācību ekskursijās .

"Bitītes"brauca izstaigāt  Gārsenes dabas takas,ciemojās Raganu mājā,ielūkojās Rūķīšu ciema dzīvē,sastapa daudz dažādu no koka izgrebtu sēņu un kukaiņu. Lai būtu spēks veikt maršrutu līdz galam,atpūtas vietā tika rīkots pikniks pie ugunskura, kurā bērni cepa desiņas un maršmelowus. Ekskursijas noslēgumā "Bitītes" ielūkojās Gārsenes pils noslēpumos.Tika gūti jauni iespaidi un zināšanas. Paldies Gārsenes pils un dabas takas darbiniecēm par laipno uzņemšanu!

Savukārt "Taurenīšu" ceļš veda uz Skrīveru Pārtikas kombinātu,kur iepazinās ar slaveno konfekšu "Gotiņa"tapšanu un vingrinājās paši ietīt konfektes konfekšu papīriņos. 

Kurš vasarā nesapņo par saldējumu? Protams,ka visiem gribās izbaudīt šo atspirdzinoši vēso kārumu. Mūsu  "Taurenīši" apciemoja  uzņēmumu "Skrīveru mājas saldējums",lai noskaidrotu,cik dažāds var būt saldējums un patstāvīgi pagatavotu saldējuma desertiņu.

Pēc našķošanās ar saldējumu visi devās uz Skrīveru dendroloģisko parku  un Kokneses parku, kur izbaudot dabas burvību tika sarīkot pikniks.

Diena bija iespaidiem un pozitīvām emocijām bagāta!